Energie management systemen

Enova biedt een volledig energie management systeem, van termijnhandel 3 jaar vooruit tot kostencontrole achteraf. Klantbelang staat voorop, dus Enova is uw partner die met elke energieleverancier kan en wil samenwerken.

Specialisten in

Energiehandel
Voor zowel de lange- als korte termijnhandel heeft Enova geautomatiseerde systemen die 24 uur per dag proberen uw energiebehoefte optimaal tegemoet te treden en uw kosten te verlagen.
Kostenoptimalisatie
Meten is weten geldt zeker ook voor energie. Met de juiste aandacht voor de informatie achter uw energierekening kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden of de factuur werkelijk klopt en of de meetdata correct zijn.
Grid management
Met de enorme fluctuaties in de productie van groene stroom zullen er grote stappen gezet moeten worden om zowel het regionale als het landelijke net in balans te houden. Hiervoor heeft Enova een “Grid Management” applicatie ontwikkeld.
Installatie advies en ontwerp
Enova kan u op diverse terreinen helpen, zoals inventarisatie van de energiebehoefte, berekeningen van alternatieven, exploitatieberekening voor de WKK, alternatieve energiebronnen en maatregelen voor energiebesparing en energiesubsidies.
Ontzorging
Een eigen energiemanager klinkt misschien overbodig.
De sturing en regeling van uw Enova managementsystemen kunt u immers ook zelf afhandelen, maar als u dit zelf moet doen kost dat veel tijd. Daarom is een energiemanager een handige en tijdbesparende factor waarvan we weten dat deze zichzelf met groot gemak terugverdient. Zo kunt u zich richten op andere delen van uw bedrijfsvoering!

Onze klanten

energyDASHBOARD screen

Centraal in de keten

Het Enova platform verzamelt data vanuit alle denkbare bronnen. Met deze data voeden we de modellen die we gebruiken voor het handelen op de energiemarkten en de directe aansturing van de apparaten van onze klanten; uiteindelijk is alles dus met elkaar verbonden!

Contact

Algemeen / verkoop

010 - 8504829 : Toets 1

Enova B.V.
Rhijnspoor 241
2901 LB Capelle aan den IJssel
[email protected]

Onderhoud / storing

010 - 8504829 : Toets 2